Menu loopt tot 15 december 2025
  
 
"Smaken uit Geluwe"
Klassiek maar toch anders. Vertrouwd maar toch vernieuwend.
Onze impressie van een smaakrijke "Herfst"
"from the wildside to the seaside"
Ons sprankelend huisaperitief 
enkele smaakmakers van de Chef
St.-Jacobsvruchten
 - herfsttruffel
hazelnoot – witloof - eekhoorntjesbrood
Op z’n velkant
 gebakken zeebaars*
schorseneren – butternut – hoorn des overvloeds 
Hertenkalffilet “Rossini”
rode biet - veenbessen – boerenkool - 
kweepeer
 
Appel “tarte tatin” uit Geluwe
compote van appel – dulce de Leche – vanille
(supplement glas zoete dessertwijn + € 9,00)
Mokka of thee “Sweet memories” – huisgemaakte zoetigheden – truffels met Picon.
Prijs
 : € 135,00 all in menu met de 2 voorgerechtjes: aperitief – passende 
wijnen (tot en met het hoofdgerecht) – mineraal water – koffie – dienst –
 BTW.
Prijs : € 115,00 all in menu met 1 voorgerechtje nl. met de 
“zeebaars”: aperitief – passende wijnen (tot en met het hoofdgerecht) – 
mineraal water – koffie – dienst – BTW.
Wijzigingen aan het menu kan mits een supplement. 
Indien
 u kiest voor een glas Champagne of een samengesteld aperitief (vb. Gin 
Tonic) is er een supplement van € 3,00.    
  Menu serveren we per tafel.