Valentijn 2019
Coeur Gourmet


Als gastronomie en liefde hand in hand gaan, Valentijn schiet z’n pijltjes af.
 Rode bloemen, kaarslicht, romantische melodieën zorgen voor een onvergetelijke Sint-Valentijn.
 
 
  COEUR  GOURMET 

KOKEN  UIT  LIEFDE !

VALENTIJNSMENU «cœur gourmet»

op donderdag 14 februari 2019, middag en avond SERVEREN WE ENKEL DIT MENU ! 

Aperitief tongstrelende aperitiefhapjes van de Chef.
 
Mi-cuit van Wit-Blauw rund, langoustine, vinaigrette van gerookte soya, advocado, burata
 
Sint-Jakobsmossel en schelfilet, gemarineerd en gegrild,
knolselder in hooi, butternut, sauce vierge
 
Duifje uit “Anjou”, schijfje gebakken eendenlever,
lichte jus met truffelaroma, mengeling van knolgroentjes
 
Nagerechtencreatie “Sint-Valentijn” witte chocolade,
rode vruchten, kers
 
Braziliaanse koffie – thee – huisgemaakte versnaperingen
 

Rode bloemen, kaarslicht, romantische melodieën zorgen voor een
onvergetelijke Sint-Valentijn.


Prijs : €100,00 alles inbegrepen : aperitief (likeur van perzik met Cava),
passende wijnen tot en met het hoofdgerecht, mineraal water, mokka,
Prijs : €80,00 alles inbegrepen maar met 1 voorgerecht nl. met de Sint-Jakobsmossel en schelfilet.

 — Deze menu serveren we enkel per tafel —
 
 
 
 Glas Champagne of een samengestelde aperitief
bv. een Gin Tonic ipv van ons huisaperitief supplement € 3,00

Vanaf 15 februari tot 14 maart 2019 kan je dit menu krijgen met
één of met twee voorgerechten