Valentijn 2020
Coeur Gourmet


Als gastronomie en liefde hand in hand gaan, Valentijn schiet z’n pijltjes af.
 Rode bloemen, kaarslicht, romantische melodieën zorgen voor een onvergetelijke Sint-Valentijn.
 
 
  COEUR  GOURMET 

KOKEN  UIT  LIEFDE !

VALENTIJNSMENU «cœur gourmet»

op donderdag 14 februari 2020, SERVEREN WE ENKEL DIT MENU ! 
 

Aperitief

    enkele aperosnackxx van de Chef.

Tonijn – langzaam gegaarde Blauwvintonijn – Ibericoham – bonito – dashibouillon – soja- majonaise

Gebakken kabeljauwhaasje – Zeeuwse mosselen – selder – lava – bisque – butternut pompoen gegrild

Duifje uit “Steenvoorde” crème van rode ui – gekarameliseerd witloof – eigen jus – rode kool

Nagerechtencreatie “Sint-Valentijn”

Braziliaanse koffie – thee – huisgemaakte versnaperingen


    Rode bloemen, kaarslicht, romantische melodieën zorgen voor een onvergetelijke Sint-Valentijn. 


Prijs: €100,00 / pers. Inbegrepen: aperitief, passende wijnen,
mineraal water, mokka of thee alsook dienst en BTW.
Vanaf 15 februari tot 14 maart 2020 kan je dit menu krijgen met één of met twee voorgerechten
Prijs : €100,00 alles inbegrepen : aperitief (likeur van perzik met Cava),
passende wijnen tot en met het hoofdgerecht, mineraal water, mokka, dienst en BTW inbegrepen
Prijs : €80,00 met de gebakken kabeljauw

Indien u een glas Champagne of een samengesteld aperitief wenst i.p.v. ons huisaperitief is er een supplement van €3,00