Maandmenu
Gastronomisch maandmenu

 



Menu  tot 31 mei.
"VISFESTIJN" : PROEF  DE  SUBTILITEIT  VAN  DE  "NOORDZEE".

Aperitief van het huis
met enkele snackxxx van de Chef uit de Noordzee.

Tartaar Dorade Royale
gebakken eendenlever - gerookte paling - gelée van Granny Smith.

Half kreeftje
groene asperges - bouillon van Zeebrugse garnaal - sliertjes van mergpompoen.

Kabeljauw "asperges uit Moorsele"
(het hoofdgerecht kan vervangen worden door vlees)
prei - ratte aardappel - hazelnoot - mousseline - kokkels met algen.


Aardbeien uit Geluwe
clafoutis van rabarber - espuma van platte kaas - vanille-ijs.

Mokka of thee
met huisgemaakte zoetigheden.

Dit menu serveren we enkel per tafel.
Prijs : € 100,00
Inbegrepen : aperitief ( Cava met likeur de pêche), passende wijnen tot en met het hoofdgerecht, mineraal water, mokka, dienst en BTW.
In geval u een glas Champagne of een Gin Tonic wenst als aperitief is er een supplement van € 3,00.

Menu van 1 juni tot 6 juli 2018.

Aperitief van het huis
enkele hapjes van de Chef volgens seizoen.

Salade van kreeft
handgerolde cous-cous M'Hansa - gekonfijte citroen - courgette - currymayo.

Tongschar à l'Ostandaise
ratte aardappel geplet - Zeebrugse garnaal - groene tomaat - saus afgeblust met Sint-Bernardus Trippel.

Holstein rund
jonge bloemkool - gerookte crème van aubergine - natuurlijke jus - uitjes - pinda.

Aardbeien uit Geluwe
gemarineerd - sablé - crème suisse - sorbet van zuring.

Grootmoeders koffie of thee
huisgemaakte zoetigheden.

Dit menu serveren we enkel per tafel.
Prijs menu : € 100,00.
Inbegrepen : aperitief, passende wijnen tot en met het hoofdgerecht, mineraal water, mokka, dienst en BTW.
In geval u een glas Champagne of een Gin Tonic wenst als aperitief is er een supplement van € 3,00.