Maandmenu
Gastronomisch maandmenu


Er is  nog plaats op Paaszaterdag, 's middags met Pasen en 's middags Paasmaandag.


 
"SMAKEN  UIT  GELUWE"
"Ons  Visfestijn"
(hoofdgerecht kan vervangen worden, als men dat wenst door vlees)
Menu tot 25 april 2019.

Sprankelend aperitief
enkele smaakvolle amuses om de toon te zetten

Gebakken hoppescheuten
handgepelde grijze garnaal - Flandrienkaas - mousseline van Sint-Bernardus Tripple

Half kreeftje
in de oven - groene asperges - mergpompoen - blank botersausje

Schelvisfilet zacht gegaard
couscous - gekonfijte tomaat - jus van daslook - Baba ganouch
 

Bloedappelsien
cremeux van sao thomé 70 % chocolade - Rodenbach - sorbet van bloedappelsien

Mokka of thee
huisgemaakte zoetigheden.

Dit menu serveren we per tafel.
Prijs : € 100,00
Inbegrepen : aperitief - passende wijnen tot en met het hoofdgerecht - mineraal water - mokka - dienst en BTW.
Indien u een glas Champagne - gin tonic - of een samengesteld aperitief wenst is er een supplement van € 3,00.