Maandmenu
Gastronomisch maandmenu



Menu tot 6 september 2018.

Sprankelend aperitief met parfum van "Edelflower"
enkele zomerse snackxxx van de Chef.

"Les Saveurs d'Antan"
tomatenvariëteiten - gebakken eendenlever - balsamico - basilicum.

  Zeeduivel (vis van het jaar)
ratatouille niçoise - venkel - mousseline van gerookte aardappel en look - beurre blanc met citrus.

Kalfsribstuk - kalfszwezerik
artisjok "violet de Provence" - broccoli - risoni - natuurlijke jus met rozemarijn.

Crème brulé - lavendel
rode vruchten - citroengras - hibiscus - rozenbottel.

Grootmoeders koffie of thee
huisgemaakte zoetigheden.

Dit menu serveren we enkel per tafel.
Prijs menu : € 100,00.
Inbegrepen : aperitief, passende wijnen tot en met het hoofdgerecht, mineraal water, mokka, dienst en BTW.
In geval u een glas Champagne of een Gin Tonic wenst als aperitief is er een supplement van € 3,00.