Seizoensmenu
Onze Seizoenmenu's


Er is nog plaats op Paaszaterdag, 's middags met Pasen en 's middags Paasmaandag.


"SMAKEN  UIT  GELUWE"
ONS  VISFESTIJN
(Het hoofdgerecht kan als men dat wenst altijd door vlees vervangen worden)
Menu tot 25 april 2019.

Sprankelend aperitief
enkele smaakvolle amuses om de toon te zetten

Half kreeftje
in de oven - groene asperges - mergpompoen - blanke botersaus

Schelvisfilet
zacht gegaard - couscous - gekonfijte tomaat - jus van daslook - Baba ganoush

Bloedappelsien
crémeux van sao thomé 70 % chocolade - Rodenbach - sorbet van bloedappelsien

Mokka of thee
enkele huisgemaakte zoetigheden.

Dit menu serveren we enkel per tafel.
Prijs : € 80,00.
Inbegrepen : aperitief - passende wijnen tot en met het hoofdgerecht - mineraal water - mokka - dienst en BTW.
Ingeval u als aperitief een glas Champagne - een gin tonic - of een samengesteld aperitief wenst is er een supplement van € 3,00.