Seizoensmenu
Onze Seizoenmenu's

 


Menu tot 31 mei.

"VISFESTIJN" : PROEF  DE  SUBTILITEIT  VAN  DE  "NOORDZEE".

Aperitief van het huis
met enkele snackxxx van de Chef uit de Noordzee.

Half  kreeftje
groene asperges - bouillon van Zeebrugse garnaal - sliertjes van mergpompoen.

Kabeljauw "asperges uit Moorsele"
(het hoofdgerecht kan altijd door vlees worden vervangen)
prei - ratte aardappel - hazelnoot - mousseline - kokkels met algen.

Aardbeien uit Geluwe
clafoutis van rabarber - espuma van platte kaas - vanille-ijs.

Mokka of thee
met huisgemaakte zoetigheden.

Dit menu serveren we per tafel.
Prijs : € 80,00
Inbegrepen : aperitief (Cava met likeur de pêche), passende wijnen tot en met het hoofdgerecht, mineraal water, mokka, dienst en BTW.
In geval u een glas Champagne of een Gin Tonic wenst als aperitief is er een supplement van € 3,00.
 
Menu van 1 juni tot 6 juli 2018 

Aperitief van het huis
enkele hapjes van de Chef volgens seizoen.

Tongschar à l'Ostendaise
ratte aardappel geplet - Zeebrugse garnaal - groene tomaat - sausje afgeblust met Sint-Bernardus Trippel.

Holstein rund
jonge bloemkool - gerookte crème van aubergine - natuurlijke jus - uitjes - pinda.

Aardbeien uit Geluwe
gemarineerd - sablé - crème suisse - sorbet van zuring.

Grootmoeders koffie of thee
 huisgemaakte zoetigheden.

Dit menu serveren we enkel per tafel.
Prijs menu : € 80,00.
Inbegrepen : aperitief, passende wijnen tot en met het hoofdgerecht, mineraal water, mokka, dienst en BTW.
In geval u een glas Champagne of een Gin Tonic wenst als aperitief, is er een supplement van € 3,00.