Seizoensmenu
Onze Seizoenmenu's


 
Menu tot 6 september 2018 

Sprankelend aperitief met parfum van "Edelflower"
enkele zomerse snackxxx van de Chef.

  Zeeduivel (vis van het jaar)
ratatouille niçoise - venkel - mousseline van gerookte aardappel en look - beurre blanc met citrus.

Kalfsribstuk - kalfszwezerik
artisjok "violet de Provence" - broccoli - risoni - natuurlijke jus met rozemarijn.

  Crème brulé - lavendel
  rode vruchten - citroengras - hibiscus - rozenbottel

Grootmoeders koffie of thee
 huisgemaakte zoetigheden.

Dit menu serveren we enkel per tafel.
Prijs menu : € 80,00.
Inbegrepen : aperitief, passende wijnen tot en met het hoofdgerecht, mineraal water, mokka, dienst en BTW.
In geval u een glas Champagne of een Gin Tonic wenst als aperitief, is er een supplement van € 3,00.
Zaterdag 21 juli middag en avond open !
Jaarlijks verlof van maandag 23 juli tot en met vrijdag 17 augustus 2018.